MónTerrassa
La cooperativa de l’escola Vallès dona part dels guanys a la unitat TEA de Mútua Terrassa

Els alumnes de 5è de primària de l’Escola El Vallès de Terrassa -la classe dels Robots- han lliurat aquest dilluns part dels guanys obtinguts de la comercialització de diverses manualitats realitzades en el sí del projecte d’emprenedoria promogut pel centre. A proposta dels alumnes, la recaptació aconseguida es destinarà als infants i joves de la Unitat d’Hospitalització del Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

La Dra. Amaia Hervás, cap del servei de Salut Mental Infanto-Juvenil de l’HUMT, ha estat l’encarregada de rebre els alumnes i els hi ha explicat en què consisteix el Trastorn de l’Espectre Autista, els quals s’hi han pogut aproximar a través de diversos recursos audiovisuals aportats per la Dra. Hervás. Els esmentats vídeos, conjuntament amb una presentació fotogràfica de la Unitat d’Hospitalització en qüestió, han servit a tots els presents per conèixer de primera mà la realitat dels nens i adolescents que són tractats en aquesta unitat. La Dra. Hervás els hi ha comentat que la seva aportació servirà per adquirir petits gadgets de diferents textures i colors que contribueixen a la seva estimulació sensorial.

Tutoritzats per Ivan Martínez, els alumnes de la classe dels Robots aquest curs han desenvolupat un projecte d’emprenedoria mitjançant el qual han après tots tràmits i requisits necessaris per crear una cooperativa amb l’objectiu de fabricar i vendre productes ideats per ells mateixos. Clauers, xapes i accessoris per penjar-se les mascaretes són alguns dels elements que van crear en el marc d’aquest projecte i que han comercialitzat recentment al mercadal que l’Ajuntament organitza cada dimecres a l’Avinguda Béjar de la ciutat.

Parada al Mercadal de la cooperativa de l’escola Vallès de Terrassa | AMPA Escola Vallès

Nou comentari

Comparteix