MónTerrassa
La Cambra de Terrassa es desperta plena de pintades d’Arran
  • CA
La Cambra de Terrassa es desperta plena de pintades d’Arran | Arran

!--akiadsense-->

L’edifici del carrer de Blasco de Garay de la Cambra de Comerçi i indústria de Terrassa s’ha despertat avui ple de pintades de color negre. L’acció, contra la privatització del servei d’aigua al municipi i en favor de la municipalització, la reivindica Arran, i la justifica dient que el president de Mina i de l’entitat econòmica egarenca és el mateix, Marià Galí.

Comunicat d’Arran

“Les joves de la ciutat assenyalem avui la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa per recordar-li que l’aigua és nostra, i que seguirem repetint-li fins que torni a ser del poble.

I per què a la Cambra de Comerç, per què no a la Mina?

Doncs perquè el president d’una és el mateix que el de l’altra. Sí, Marià Galí el president d’una de les dues grans patronals terrassenques és també el president de la Mina.

I no ens sembla casualitat i ens sembla necessari assenyalar un cop més a la Patronal com aquella que ens roba el que és nostre. Ells són els que s’enriqueixen a costa de nosaltres, els que privatitzen un bé que és de totes, l’aigua, fent-lo privat per quedar-se així tots els beneficis. Ells, que no tenen suficient amb explotar-nos en les nostres jornades laborals si tenim la “sort” de tenir feina, sinó que també s’han de quedar un bé imprescindible per la vida com és l’aigua.

Ells, que tenen una SICAV que està vinculada a la gestió de l’aigua. I sabeu? És també Maria Galí el president d’aquesta SICAV. I no està sol, té de vicepresidenta a la directora de planificació de concessions de Suez España, una multinacional que es dedica a la gestió privada de l’aigua. Per si no fos prou clar encara, MINA REVER SICAV. S.A, té de Consellers el President i Vicepresident de la CECOT, l’altra gran patronal de Terrassa.

Ells, els que es tapen les vergonyes mútuament i fan de les nostres vides un negoci, els que juguen amb l’aigua. Ells, els responsables de la nostra misèria. Nosaltres, les que els assenyalarem fins que l’aigua torni a qui pertany.

Ells, els beneficis

Nosaltres, la vida

Arran Terrassa,

Terrassa, Països Catalans

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un de Terrassa a maig 31, 2017 | 10:54
    Un de Terrassa maig 31, 2017 | 10:54
    Per què feu propaganda a Arran? Per què heu reproduït el seu pamflet íntegre? La concessió de l'aigua de Terrassa ara s'acaba i s'ha de veure si es remunicipalitza o no, però a qui s'ha de fer pressió és als grups de l'ajuntament que són els que decidiran, no a la Cambra. I tota aquesta xerrameca "revolucionària" de lluita de classes... no està una mica tronada? Sense esmentar que ningú té dret a malmetre la propietat aliena, per més raó que es pensi tenir.
  2. Icona del comentari de: JRRiudoms a maig 31, 2017 | 11:02
    JRRiudoms maig 31, 2017 | 11:02
    Com van veure que els hi sobrava pintura, van anar a empastifar la mesquita. Però una cosa: per què no culpen també a l'ajuntament (alguna responsabilitat ha de tenir, o no? Atentament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa