MónTerrassa
El Juguem+ s’escampa per les places i parcs de Terrassa
  • CA

Aquest any, el saló Juguem+ tornarà a sortir als parcs i places de Terrassa. L’Ajuntament, amb la col·laboració de La Xarxa, ha decidit consolidar l’aposta que es va iniciar l’any passat, marcada per la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions en els recintes tancats, d’oferir la zona de jocs pels infants a l’aire lliure. Però enguany ho farà encara amb moltes més activitats, ja que el programa que està previst no només inclou propostes culturals i d’animació, sinó també hi haurà activitats esportives per a menuts i més grans, i, sobretot, diversos espais on els protagonistes seran els jocs més tradicionals, amb els quals es busca especialment fomentar les trobades intergeneracionals, una de les prioritats de l’equip de govern marcades en el nou concepte de Nadal, més transversal i inclusiu.

El Juguem+ s’iniciarà el pròxim 29 de desembre i s’allargarà fins al 4 de gener, i la programació passarà per diferents places públiques d’arreu de la ciutat (l’objectiu és arribar a tots els districtes), i també tindrà escenari al Parc de Sant Jordi i al Centre Cívic Montserrat Roig (a l’avinguda Barcelona, 180). D’aquesta manera s’amplien no només els dies d’aquesta oferta pensada per a un públic familiar (ja que l’any passat es van concentrar només en tres dies ) sinó també de localització. Per ara però, l’Ajuntament encara no ha presentat el programa detallat d’espectacles, que s’espera que es faci en els pròxims dies.

El Juguem+ es complementarà amb l’àmplia i variada oferta de les activitats culturals, tallers familiars, visites guiades i itineraris per la ciutat que organitza el Museu de Terrassa entre el 18 de desembre i el 5 de gener. A més de les activitats que es durant a terme dins de la xarxa de biblioteques públiques adreçades també a tots els públics, des d’inicis de desembre i fins al mateix 5 de gener, vigília de Reis. A tot això cal sumar-hi, com no, les activitats tradicionals que formen el cicle nadalenc, com les cantades de nadales, els pastorets, el quinto o l’home dels Nassos, que continuaran amenitzant les festes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa