MónTerrassa
Joves de la Fundació Main reparen i regalen bicis a infants vulnerables
  • CA
Joves participants del projecte BTT arreglant bicicletes pels infants vulnerables
Joves participants del projecte BTT arreglant bicicletes pels infants vulnerables | Fundació Main

!--akiadsense-->

La Fundació Main, entitat sense afany de lucre i amb presència a Terrassa, durant aquest mes de desembre està duent a terme una iniciativa solidària. Els joves del projecte BTT han estat treballant al taller per reparar i posar a punt bicicletes que han aconseguit reunir des de la UEC del Prat, per assegurar que infants de famílies amb una situació més desfavorida puguin gaudir d’un regal nadalenc. Aquestes famílies en situació econòmica vulnerable són participants del programa proinfància de l’Obra social de la Caixa.

L’entitat desenvolupa des de fa anys, formació especialitzada en el sector del ciclisme, a través de diferents projectes com és aquest projecte BTT. Està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. Té per objectiu orientar i acompanyar a joves de 16 a 29 anys cap a un itinerari d’èxit d’inserció laboral i/o formativa.

El projecte estableix una tríada entre els joves, la formació i l’ocupació, ja que permet fer una connexió entre els interessos dels joves, la necessitat formativa del sector professional del ciclisme i l’augment d’ocupació d’aquest sector. A més, els joves participants realitzen activitats de caràcter cívic, social i cultural, per potenciar l’enfortiment dels vincles amb la societat. Aquestes activitats fomenten importants valors com la solidaritat, el respecte, la responsabilitat i el compromís. El desenvolupament d’aquests valors fan que els joves millorin en el desenvolupament de la persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa