MónTerrassa
Joves europeus se citen a Terrassa per reflexionar sobre la recerca de feina
  • CA
Recepció dels participants de l'intercanvi juvenil internacional sobre ocupació
Recepció dels participants de l’intercanvi juvenil internacional sobre ocupació | La Víbria Intercultural

!--akiadsense-->

Aquesta setmana, del 23 al 29 de febrer, està tenint lloc a Terrassa l’intercanvi juvenil internacional “EmPLAYAbility, quan trobar feina es converteix en un joc d’estratègia” on participen 37 joves provinents d’Alemanya, Irlanda, Regne Unit, Catalunya i Espanya. L’entitat que l’acull és La Víbria Intercultural, entitat especialitzada en mobilitat internacional, que gestiona el servei d’assessorament en mobilitat internacional a Casa Baumann.

Una de les particularitats del projecte és que els joves locals participants, posteriorment desenvoluparan pràctiques professionals de 3 mesos a Alemanya, Regne Unit i Irlanda gràcies al programa de pràctiques de Garantia Juvenil Mobilicat, finançat pel Fons Social Europeu i coordinat per La Víbria amb el suport del SOC. L’objectiu del projecte “EMPLAYability” és augmentar les possibilitats d’ocupació dels joves que es troben en situació d’atur i que tenen poca experiència professional.

Mitjançant activitats d’educació no formal i tècniques de gamificació, entre elles un escape room dissenyat per la pròpia entitat, teatre de l’oprimit, dinàmiques per reflexionar sobre la recerca de feina i sobre la realitat laboral a cada país. Els participants desenvoluparan les seves habilitats transversals i competències clau i definiran els seus objectius professionals alhora que adquiriran eines per afrontar la recerca de feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa