MónTerrassa
Joves empresaris de Terrassa donen joguines a Creu Roja
  • CA

El Cercle Cecot Joves Empresaris, Cerclemón, ha lliurat als voluntaris de Creu Roja una cinquantena de joguines per a la campanya de Nadal. El president de la Comissió, Santi Ventalló, acompanyat per Albert Teixidó, han estat els encarregats de fer l’acte d’entrega dels joguets recollits durant els mesos de novembre i desembre aportats per als membres de l’entitat empresarial. Per Ventalló aquest any ha estat doblement dur per les mesures restrictives i confinaments a causa de la pandèmia de la Covid-19, i l’impacte que aquestes han tingut en el desenvolupament formatiu, educatiu i extraescolar els infants, sobretot, els més vulnerables. “Més enllà que els infants de famílies en situació de vulnerabilitat tinguin el dret a poder rebre una joguina, vull posar l’èmfasi en que la Covid-19 els ha obligat a restar a casa, lluny dels centres escolars que sovint esdevenen el seu espai de socialització, d’integració i on els docents vetllen perquè els infants tinguin garantit el seu dret a jugar i a aprendre. Han estat prop de dos anys molt difícils per als nostres infants, en general”, ha apuntat.

Des de Cerclemón esperen que amb la seva participació a la campanya de recollides es pugui assolir l’objectiu. De fet, la setmana passada Creu Roja alertava que encara faltava el 35% de les joguines necessàries per assolir la fita, “especialment, calen joguines per a infants d’entre 0 i 3 anys i de 10 a 14 anys” i és per això que els voluntaris han fet una crida a col·laborar a través de donació de joguines i d’aportacions econòmiques per comprar els jocs que faltin.

Enguany, amb el lema “Els seus drets en joc”, la campanya recull i distribueix joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives, fonamentals per promoure el treball en equip i el desenvolupament de les habilitats socials. A Catalunya, la campanya de la Creu Roja compta amb la col·laboració de més de 1.200 voluntaris, i es preveu arribar a més de 22 mil infants de 300 municipis.

Santi Ventalló i Albert Teixidó, president i membre de la comissió Cerclemón amb les joguines recollides | Cecot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa