MónTerrassa
Joves de Terrassa clouen amb èxit el projecte Casa d’Oficis 2016
  • CA
Foto amb els participants del projecte Casa d’Oficis 2016 i el regidor Miquel Sàmper | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha fet la cloenda de la Casa d’Oficis 2016 aquest dimecres al Viver Municipal de Mossèn Homs. Durant l’acte, s’ha fet una visita al viver, que ha estat rehabilitat gràcies a aquest programa de formació en un ofici. La Casa d’Oficis es una acció que s’emmarca en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dins el projecte de Treball als Barris.

En el cas de Terrassa, les actuacions a desenvolupar estan adreçades al barri de la Maurina i del districte II (Ca n’Anglada, Vilardell, Torre-sana i Montserrat). L’acció concreta de la Casa d’Oficis es divideix en dues fases: una primera fase de formació i una segona de contractació. Ambdues tenen una durada de sis mesos. Les especialitats que s’han dut a terme en aquesta edició han estat les de jardineria i de rehabilitació d’instal·lacions esportives municipals. Un cop finalitzada la formació, l’alumnat ha prestat els seus serveis en el diferents barris.

Concretament, en l’especialitat de jardineria han dut ha terme el manteniment de les zones enjardinades de la Maurina i del barri de Montserrat. En el cas de rehabilitació d’instal·lacions esportives, han fet la rehabilitació de les instal·lacions esportives de la Maurina i de Ca n’Anglada. Els joves participants al programa tenen entre 16 i 24 anys i han d’estar inscrits com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya. Els pressupost per aquest acció ha estat de 202.486,90 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa