MónTerrassa
Josep Roig Boada, guardonat com a Músic de l’any a Terrassa 2022

El músic, compositor, productor musical i tècnic de so Josep Roig i Boada ha estat escollit per l’associació Enfoc Musical com a “Músic de l’any a Terrassa 2022” en reconeixement a la seva intensa tasca en la promoció de la música, especialment en el sector audiovisual. L’acte de lliurament del guardó es durà a terme la setmana del Dia Internacional de la Música, el juny de 2023.

L’artista Josep Roig va néixer a Terrassa l’any 1957. Ha treballat en la composició de bandes sonores per cinema, televisió i sèries d’animació per productores com Neptuno Films, D’Ocon Films, Universal, Sauthern Star, TV3, TVE, entre altres. També ha treballat per a curtmetratges i audiovisuals des dels inicis de la seva carrera professional.

A més a més, també ha col·laborat estretament amb el director audiovisual Josep Lluís Viciana com a compositor de la banda sonora en productes tan coneguts com “El món màgic del màgic Bruffi”, “Los aurones”, “Els Fruitis”, “La vaca Connie”, “Tex” i “Aquest conte no s’ha acabat”, serie estrenada aquest 2022 a TV3.

Treballs i col·laboracions de Josep Roig amb músics de Terrassa

Roig ha produït i ha col.laborat amb molts músics de la ciutat, en els seus projectes, tant com a tècnic de so, com a través del segell discogràfic Temps Record: músics com Josep M. Farrás, Enric Carreras, Aleix Puig, Joan Casals, Pep Coca, Boxets, entre d’altres. Una d’aquestes produccions, “Els amants de Lilith” (Temps Record, 2008) de Lídia Pujol, va ser nomenada dins de les 20 millors produccions discogràfiques del Womex l’any 2008.

Anteriors guardonats “Músic de l’any a Terrassa”

Els anteriors guardonats del Músic de l’any a Terrassa han estat:

  • Josep Freixas (2014)
  • Lydia Campà (2015)
  • Miquel Farré (2016)
  • Josep Maria Farràs (2017)
  • José Ávalos (2018)
  • Joan Casals (2019)
  • Miqui Giménez (2020)
  • Teresa Marçal i Escudero (2021).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa