MónTerrassa
José Luis Moreno estava obsessionat amb María Teresa Campos: “Volia expulsar-la de la televisió”

Aquesta mateixa setmana saltava l’escàndol. El productor José Luis Moreno era detingut per la seva presumpta implicació en una trama criminal relacionada amb el blanqueig de diners, les estafes i el tràfic de substàncies il·legals. Durant tota la setmana han estat molts els testimonis de persones que han treballat per a Moreno i que han donat tot luxe de detalls de com era la seva relació amb el milionari humorista. Històries d’estafes, de festes sòrdides, d’estranyes pràctiques sexuals…

Aquest dissabte, el programa ‘Socialité’ ha destapat una cara més de Moreno que no serà ben rebuda en el clan de les Campos. Pel que sembla, i segons el testimoni del confident del programa, José Luis Moreno estava obsessionat amb María Teresa Campos i tot el seu afany era que la periodista fos expulsada de la televisió i es quedés sense feina:

“José Luis Moreno estava obsessionat amb María Teresa Campos, volia carregar-se ‘Qué tiempo tan feliz!’ perquè creia que la Campos havia de jubilar-se, va contractar un equip amb la intenció de destruir el programa de María Teresa per a posar un altre en el seu lloc (…) Ell considerava que Teresa hauria d’haver-se jubilat feia molt de temps i feia broma amb la manera de presentar de la periodista”.

Segons aquest extreballador de Moreno, el productor va intentar que la cadena “es carregués” ‘QTTF!’ i que María Teresa sortís definitivament de la televisió malgrat la bona relació que aparentment tenia tant amb Teresa com amb les seves filles.

María Teresa Campos s’enfada en descobrir la notícia

El mateix programa s’ha posat en contacte amb María Teresa Campos per a donar-li la informació i per a veure com s’ho prenia la matriarca de les Campos. La presentadora no ha reaccionat gens bé a les paraules de José Luis i, tirant pilotes fora, ha decidit no entrar en l’assumpte.

Però María Teresa Campos no ha estat l’única de la família a reaccionar a aquesta notícia, Terelu s’ha mostrat igual de molesta amb l’assumpte, tot i que no així Carmen Borrego, qui ha assegurat que ja li havien arribat rumors anteriorment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa