MónTerrassa
Nova jornada de sensibilització contra l’assetjament escolar a Terrassa
  • CA

Terrassa acollirà una nova jornada de sensibilització per lluitar contra l’assetjament escolar, després de l’èxit de la primera jornada que va tenir lloc el passat mes de setembre. La Policia Municipal de Terrassa i el servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa organitzaran aquesta trobada el proper 29 de juny a l’Institut de Terrassa, i va dirigida al professorat i professionals relacionats amb l’àmbit educatiu. El lema serà ‘Construïm convivència per prevenir la violència’ i hi participaran les regidores de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patrícia Reche; i d’Educació, Teresa Ciurana.

La Policia Municipal de Terrassa ha fet públic avui, aprofitant que avui 2 de maig és el Dia Internacional contra l’Assetjament i el Ciberassetjament, el programa d’aquesta segona jornada. La jornada comptarà amb la ponència de l’educadora emocional, escriptora i investigadora en educació emocional Cristina Gutiérrez-Lestón, que parlarà sobre autoestima i assetjament; i amb la criminòloga i col·laboradora de la Fundació Vicky Bernadet de prevenció de l’abús sexual infantil, Victòria Fernández Cruz, que basarà la seva intervenció en elabordarà un tema com el ciberassetjament.

La Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat de la Policia Municipal de Terrassa, que coordina el Programa de prevenció de l’assetjament del cos local, realitzarà també una dinàmica grupal amb els assistents, amb l’objectiu de visualitzar la necessitat de no quedar immòbil davant un cas d’assetjament, se sigui víctima o testimoni d’aquest. La jornada finalitzarà amb les vivències d’un testimoni relacionat amb l’assetjament i una taula rodona on posar en comú reflexions i dubtes que puguin haver sorgit entre els presents.

Podeu trobar el programa en aquest enllaç. L’acte, que és gratuït, té l’aforament limitat i és necessari inscriure’s mitjançant aquest formulari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa