Jersei amb la bandera LGTBiQ amb la paraula Amor

Jersei amb la bandera LGTBiQ amb la paraula Amor | Rosemary Ketchum / Pexels

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d’LGTBI+, Jennifer Ramírez, donarà la benvinguda el pròxim dilluns a les persones assistents a la jornada “Pedagogia, gèneres i infància. L’acompanyament de la diversitat de gènere en la infància des d’una perspectiva no essencialista”. L’acte tindrà lloc a les 10 h a l’Escola Joan XXIII.

La jornada, organitzada pel Servei d’LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa, vol ser un espai formatiu i de debat adreçat a professionals, on reflexionar entorn els reptes de la diversitat de gènere en la infantesa, des d’una perspectiva no essencialista i posant al centre l’acompanyament a la infància en la descoberta de les seves expressions.

Es preveu la participació d’aproximadament 160 professionals de l’àmbit educatiu i social de la Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Vallès Occidental i diferents ajuntaments i ens locals. La jornada inclourà una conferència inaugural titulada “Pedagogies crítiques amb el gènere: reflexions i recursos” a càrrec d’Ana Rodríguez, professora d’Educació Infantil i experta en pedagogia, gènere i infància.

També hi haurà una taula de debat amb el títol “Abordar la diversitat de gènere en l’àmbit educatiu i familiar“, moderada per Alba Badia, educadora social en l’àmbit d’infància i gènere i membre del projecte Caleidoscopio. En aquesta taula rodona intervindran Irene Cardona i Francesca Bayre (L’Etnogràfica); Abel Huete (Intervenció social en diversitats sexuals i de gènere, projecte Caleidoscopio); Carmen Sánchez (coordinadora del grup TransFamilia); i Sandra Castro (activista per la diversitat sexual i de gènere). Tancarà la jornada Cristina Garaizábal, psicòloga clínica i experta en diversitat sexual i de gènere, membre del projecte Caleidoscopio.

Nou comentari