MónTerrassa
Jornada oberta sobre teràpia Ocupacional i infermeria
  • CA

Aquest dimarts, a les 19h al Cinema Catalunya, tindrà lloc la projecció del documental “Teràpia Ocupacional: l’inici de l’aventura”, emmarcada dins dels actes de celebració del Centenari de l’EUIT i del 25è aniversari en la formació de terapeutes ocupacionals.

S’ofereix una sessió oberta i gratuïta, adreçada a estudiants, professorat, professionals de la Teràpia Ocupacional i Infermeria, i persones que estiguin interessades. L’objectiu és donar a conèixer la trajectòria de la Teràpia Ocupacional mitjançant el diàleg entre diferents experiències vitals, professionals, nacionals i internacionals.

El documental, rodat amb motiu de la commemoració del centenari de la Teràpia Ocupacional a Espanya, ens mostra els orígens i l’evolució d’una disciplina que forma professionals capaços de donar suport a les persones, famílies o grups, afectats per un problema de salut que interfereixi en el seu grau d’autonomia. Professionals preparats per valorar, diagnosticar, identificar, prevenir i tractar problemes relacionats i derivats de l’ocupació de la persona o persones afectades per aquestes limitacions.

A més de la projecció del documental, l’acte comptarà també amb una taula rodona i un col·loqui posterior. La sessió tanca el programa d’actes amb motiu del Centenari i el 25è aniversari de l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa