MónTerrassa
Jornada d’actualització en digestologia, a Mútua de Terrassa
  • CA

Demà divendres 11 de maig, l’edifici docent de MútuaTerrassa acollirà la VI Jornada d’Actualització en Patologia Digestiva, concebuda amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements sobre les patologies de l’aparell digestiu que amb més freqüència són motiu de consulta en l’àmbit de l’atenció primària i els serveis d’urgències.

La inauguració anirà a càrrec de la doctora Rosa Asbert, directora Mèdica de l’Àmbit de Servei Assistencial de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, la doctora Maria Esteve, cap del Servei de l’Aparell Digestiu del mateix centre i la doctora Montserrat Forné, coordinadora de la jornada i metgessa adjunt d’aquest servei.

La jornada contempla dues sessions. La primera abordarà el maneig pràctic de les síndromes digestives freqüents en el marc de la qual es parlarà sobre la diarrea crònica i aguda, el restrenyiment i l’alteració biològica hepàtica.

La segona tractarà sobre la nova app “Coloncop” de la Societat Catalana de Digestologia i servirà també per presentar el Pla Estratègic d’Estetohepatitis no alcoholica d’aquesta societat. Finalment, s’abordaran les preguntes que amb més freqüència es reben a la consulta sobre distensió abdominal I intoleràncies alimentaries.

Igual que en les dues passades edicions, al marge de la participació de nombrosos professionals de l’HUMT, es comptarà també amb la intervenció de metges provinents d’altres centres com l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón, l’Hospital del Mar, l’Hospital Clínic o el Centre Mèdic Teknon. Degut a l’èxit d’assistència de les cinc jornades anteriors d’actualització en aquesta matèria, el Servei de Digestiu de l’HUMT ha volgut donar continuïtat a aquesta iniciativa que posa de manifest la seva voluntat de vetllar per la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa