MónTerrassa
Confessions molt personals de Jorge Javier: amor i flirteig a Instagram
  • CA

Jorge Javier Vázquez s’estima molt i mai no ho ha amagat. El català triomfa a televisió des de fa més d’una dècada, el que l’ha ajudat a convertir-se en el presentador més exitós de Telecinco. Aquesta nit tornarà a posar-se al capdavant d’una nova edició de Supervivientes, programa amb el que confien millorar una mica les audiències. Deixant la feina de banda, però, el català aprofita la columna de Lecturas d’avui per tornar a aplaudir-se a si mateix i deixar anar unes quantes confessions íntimes.

Actualment està solter i assegura que cada vegada veu més difícil que aparegui un nou amor en la seva vida. Per què? Ell mateix ho explica: “Coneixes algú i immediatament li demanes el seu Instagram, el que estudies de manera tan exhaustiva que és molt complicat sortir indemne de l’examen. Coneixes els seus amics, la família i la mascota”. Un estudi de l’altra persona que li dona ales a criticar el postureig d’Instagram: “Ho reconec, jo també he sucumbit a les fotografies davant del mirall amb el tors despullat. He jugat com el qui més tot buscant l’aprovació, que és la pitjor manera que se m’acudeix de trobar l’estabilitat. D’aquí que aquestes vacances, que ha passat a la platja, no se m’hagi passat pel cap en cap moment posar en banyador… potser perquè em començo a sentir ridícul en muntar l’espectacle gratis”.

“I sobre això d’enamorar-se, les xarxes ens estan robant el misteri de conèixer algú nou perquè ara pots veure’l en calçotets virtualment. Si ja coneixes gairebé tot d’ell gràcies al seu Instagram, què et queda per a la segona cita?”, reflexiona en una crítica sobre la immediatesa i la manera de despullar-nos a les xarxes socials.

Jorge Javier fa confessions picants a 'Lecturas' - Instagram
Jorge Javier es mostra natural a Instagram
Jorge Javier presumeix de cos a Instagram
El presentador s’estima i ho demostra en el seu perfil | Instagram

Ell també ho fa, però reconeix que cada vegada li fa més vergonya i que intenta no mostrar-ho tot per generar una mica de curiositat en l’altre. El mètode no li funciona gaire bé, tal com ell mateix confessa, que lamenta no tenir parella des de fa temps i d’estar perdent l’interès a passos agegantats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa