MónTerrassa
Jorge Javier, en un moment trist i complicat: “Ell també marxarà i estic fart dels comiats”
  • CA

La mort de Mila Ximénez va afectar molt a Jorge Javier Vázquez. El presentador era amic íntim de la seva companya de Sálvame i estava convençut que acabaria guanyant al càncer de pulmó contra el que lluitava des de feia un any. Desgraciadament no va ser així i el català s’ha mostrat molt compungit des de llavors.

En la seva columna de Lecturas d’aquesta setmana, Jorge Javier revela que travessa un moment complicat també per l’estat de salut d’un dels seus gossos. En Travis té problemes de cor, el que fa que hagi d’estar molt pendent d’ell: “Potser ens dura tres dies o tres anys. Diuen que és millor que el deixem pel jardí de casa a treure’l a passejar al carrer. A veure com explico al gos que quan els altres surtin a passejar ell s’haurà de quedar a casa pel seu bé…”.

Una situació delicada que fa mal al presentador: “De sobte el veig immòbil a terra, mirant-me amb uns ulls que sembla que em pregunten què passa. Doncs que et fas gran, Travis. Ell va arribar a casa d’acollida, però va caure’s molt bé amb Romeo i vam decidir quedar-nos-el. És elegant fins i tot per demanar menjar i no fa fàstic a res. Últimament està més tendre que de costum… S’ha vist tan vulnerable que necessita que el cuidem. Tants anys al seu costat i ell, algun dia, també marxarà. Estic començant a estar fins al minimíssim dels comiats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa