MónTerrassa
Escrit punyent de Jorge Javier contra Almeida: “Ferit de mort”

Jorge Javier Vázquez és un dels periodistes més sincers. El català no oculta quina és la seva ideologia i tampoc no amaga que és votant del PSOE a molta honra, el que fa que sigui un dels pocs que parla de política obertament. Ho ha tornat a demostrar en una columna de Lecturas que aprofita per manifestar, una altra vegada, la seva animadversió cap al PP. El principal perjudicat? L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida.

“Almeida està ferit de mort i ho sap. Jo li veig poca solució, però a política tot pot passar. Fins i tot l’impossible. Mai no em va captivar Martínez Almeida i crec recordar que vaig escriure sobre ell arran de la seva visita a El Hormiguero. Molta gent va caure als seus peus davant la seva vena més campechana, la mateixa de Joan Carles I que ens va fer tanta gràcia i mireu de què li ha servit. Martínez Almeida estava en aquella època encantat de conèixer-se, fent contínuament bromes sobre la seva matusseria i aspecte físic”, escriu.

El presentador de Badalona recorda que molts sospiraven per Almeida en un principi, encara que la mort d’Almudena Grandes ho va canviar tot: “Les seves explicacions a l’hora de negar-li el títol de filla adoptiva mostraven una personalitat mesquina i molt poc generosa, aquesta serà una taca que el perseguirà tota la vida. Durant la crisi de les mascaretes, Martínez Almeida ha exhibit la seva pitjor cara, la mateixa que va mostrar quan va descobrir-se l’espionatge a Ayuso”.

Jorge Javier, indignat amb els companys de la seva cadena - Telecinco
Jorge Javier, indignat amb els companys de la seva cadena | Telecinco

Jorge Javier considera que Almeida la fa grossa quan comença a tenir problemes: “No sap com actuar i s’enfonsa ell solet sense necessitat de foc enemic. Després, com un nen consentit, diu que tot és culpa de la seva mala sort. No té molt bona pinta el seu futur, ja us ho dic. Tot dependrà de la capacitat dels seus votants de mirar cap a una altra banda i de la generositat que demostrin a l’hora de perdonar aquests temes. Potser no ha de dimitir, però sí que ha d’admetre amb humilitat que no ha estat a l’altura. Tampoc no se li demana tant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa