MónTerrassa
Jordi Ballart: “MónTerrassa: fer ciutat i reflectir la diversitat”
  • CA

Fa cinc anys, la fundació del diari MónTerrassa obria les portes a una nova etapa de la comunicació a la nostra ciutat, amb un projecte periodístic i empresarial 100% digital i molt enfocat a les xarxes socials. No era en absolut un projecte fàcil, però sí que naixia ple de força i optimisme, amb idees molt clares, amb visió de canvi i amb l’empenta d’un equip professional de persones molt compromeses.

Cinc anys després, MónTerrassa s’ha consolidat plenament com a diari local, té una potent presència a les xarxes i ha assolit la credibilitat, la viabilitat i l’estabilitat necessàries per encarar amb garanties els reptes del futur en un sector, el de la comunicació, que afronta des de fa uns anys una profunda transformació. A més, MónTerrassa ha sabut enfortir-se com un espai de diàleg i debat, de llibertat i pluralisme, a més de contribuir a fer ciutat gràcies al seu esperit indubtablement terrassenquista.

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, obre les portes del seu despatx | Cristóbal Castro
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, obre les portes del seu despatx | Cristóbal Castro

I encara un detall més, molt remarcable: el grup periodístic català ElMón ha fet de Terrassa la seva seu social, un fet que cal tenir en compte en un moment en el qual potser ja toca repensar algunes centralitats metropolitanes i equilibrar millor el nostre territori, a més d’exercir amb determinació com a tercera ciutat de Catalunya.

Com sabeu, insisteixo sovint en la necessitat, estratègica i històrica, de fer de Terrassa una sola ciutat, una ciutat més unida, més forta, més entreteixida. Però això només és possible a partir de la diversitat, del pluralisme, del diàleg i del debat ciutadà.

Ens calen mitjans de comunicació potents i prudents, oberts, sòlids, valents, compromesos amb la ciutat però amb visió de país. Això és el que MónTerrassa ens ha aportat al llarg dels seus primers cinc anys i estic segur que això és el que en podem esperar en el futur: un espai de comunicació i de participació en el qual trobar-nos, seguir-nos, conèixe’ns, respectar-nos i dialogar per construir una ciutat millor.

Jordi Ballart i Pastor
Alcalde de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa