MónTerrassa
Joanne Wood, Premi Internacional a l’Optometrista de l’Any
  • CA

La Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) distingirà la científica Joanne Wood amb el Premi Internacional a l’Optometrista de l’Any. La professora Joanne Wood és catedràtica de la School of Optometry and Vision Science de la Queensland University of Technology, Brisbane (Australia). Ha contribuït de manera decisiva a l’estudi de l’impacte de la discapacitat visual en la conducció i és, en aquest àmbit, referent mundial.

El lliurament del premi tindrà lloc en el decurs de l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la Facultat, dimecres 2 d’octubre, a partir de les 12.30 h, a la seu d’Ègara (c. de la Rectoria, 16. Terrassa)

El seu laboratori de recerca en visió i conducció es basa en un sistema únic que incorpora mesures de rendiment visual durant la conducció real, superant els judicis basats en dades sobre la taxa de sinistralitat o extretes dels simuladors de conducció.

Ha aconseguit que el resultats de la seva recerca s’apliquin a polítiques viàries als Estats Units, Austràlia i al Regne Unit així com a la pràctica sanitària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa