Joan Cadafalch | Rotary Club

!--akiadsense-->

El Rotary Club de Terrassa ha procedit al canvi de president, essent nomenat Joan Cadafalch per l’exercici 2016-17. En el seu discurs va destacar: “Tinc la voluntat de continuar alterna’n plenaris interns, on els socis puguem xerrar entre nosaltres, fent més forts els nostres lligams d’amistat i que ens enriqueixen com a grup, amb oberts amb conferenciants de diferents àmbits com ha estat aquests darrers cursos, i aprofitant que és un any Olímpic portar algun dels esportistes que hagi participat als jocs, el que ens obre la possibilitat de poder organitzar un Fòrum sobre l’Olimpisme”.

“M’agradaria aportar en aquest any un esperit d’alegria e il·lusió, de gaudir del que fem compartint les diferents activitats els uns amb els altres, i d’orgull, perquè és el que jo sento al formar part del nostre Rotary Club de Terrassa, una entitat què, per sobre de tot, té l’objectiu de ser solidària amb els més desvalguts”.

La nova junta pel curs 2016-17 esta composada per Joan Cadafalch (president), Josep Puy (past president), Josep Munné (president electe), Sebastià Codina (tresorer), Santi Rius (secretari) i Domènec Ferran (macer).