MónTerrassa
Jaume Maeso, nou president dels Minyons de Terrassa

Aquest dissabte 19 de Desembre s’ha celebrat l’assemblea ordinària virtual dels Minyons de Terrassa per tal d’aprovar la gestió de la junta sortint, encapçalada per Jesús Rodríguez “Zamo” i de la junta tècnica, amb el Nani Matas al capdavant. Alhora s’ha fet la presentació i votació de la nova junta amb Jaume Maeso com a candidat per president.

La gestió de la junta sortint ha estat aprovada en votació telemàtica per 57 vots afirmatius, 6 de negatius, 10 vots en blanc i 9 abstencions. Per la seva part, la gestió de la junta tècnica ha estat apovada per 56 vots favorables, 4 contraris, 8 en blanc i 14 abstencions.

A continuació, s’ha procedit a la presentació de la candidatura encapçalada per Jaume Maeso com a president i Eli Pérez com a vicepresidenta, que està forma per gent molt jove barrejada amb gent veterana amb experiècia i amb gran representació femenina. Aquesta junta té entre altres objectius preparar la colla per l’inici de l’activitat castellera post-Covid, així com mantenir viu tot l’esperit social i el servei a la ciutat Ha estat aprovada en votació telemàtica per un total de 69 vots a favor, 7 en contra i 6 en blanc. La tècnica, com ja es va dir, queda en funcions amb la responsabilitat de dirigir els possibles assaigs mentre duri la pandèmia i esperant la presentació per part d’una altra candidatura quan la situació que estem vivint es normalitzi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa