MónTerrassa
Jaume I, l’avinguda de les palmeres tallades i plenes d’herbes
  • CA
Una de les palmeres de l’avinguda envoltada d’herbes | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Món Terrassa ha rebut en les darreres setmanes diverses queixes de lectors per l’estat en què es troben les voreres de diversos carrers de la ciutat. Es tracta de vials en què les herbes s’han fet amo i senyores de les voreres, i en alguns casos dificulten enormement la circulació en persones amb mobilitat reduïda, gent gran amb carretons o pares amb cotxets.

Un dels llocs en què es pot veure el creixement incontrolat dels arbustos és a l’avinguda Jaume I, on a més de les herbes s’hi afegeix la desaparició d’una desena de palmeres, tallades a mitja alçada, sobretot en la part del nord del vial. Els escocells estan plens de brutícia i les hebres en alguns casos gairebé envaeixen el carril bici.

Un dels carrers de Sant Pere Nord | Dídac Strudel

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CarlesViS a setembre 27, 2018 | 07:08
    CarlesViS setembre 27, 2018 | 07:08
    Es una vergonya,l'Ajuntament fa propaganda amb campanyes de neteja i gairebé es podria dir que malgasten els diners,seria bo saber el pressupost "invertit". La manera que té l' Ajuntament de eliminar les males herbes es mecànica,tallant la part aèria i deixant les arrels,el que comporta es que la planta continua estant viva i torna a brotar, a primer de jardineria expliquen com s'han de eliminar ,i el sentit comú també,lògicament es més costós i car cavar i arrencar les arrels

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa