MónTerrassa
Jaume Funes parla sobre el món adolescent a l’IES Les Aimerigues

Aquest dimarts, dia 11, a les 18h a l’institut Les Aimerigues de Terrassa, conferència amb Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista especialitzat en el món dels adolescents, que presentarà la seva visió sobre la recent evolució del comportament de joves i adolescents, així com pautes per als professionals i famílies que comparteixen la tasca educativa dels nois i noies en un món on internet es fa omnipresent.

El seu darrer llibre Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito: Una guia per a pares i mares d’adolescents publicat abans de l’estiu, ja passa per la cinquena edició. Basat en quatre dècades d’experiència de treball entre adolescents, Jaume Funes proposa ‘una nova mirada als nois i les noies adolescents com a personatges que experimenten, assagen per ser feliços i aspiren a tenir unes altres relacions amb els seus adults, que mai els consideren prou madurs’.

La conferència serà el primer acte obert a la ciutadania que es celebra en el nou edifici de l’Institut Les Aimerigues. La xerrada ha estat organitzada conjuntament per les AMPA de les escoles i instituts del Pla Educatiu d’Entorn del districte 4 més el barri de Can Boada, que els ha donat suport. Els centres educatius implicats són els Instituts Les Aimerigues i Nicolau Copèrnic, i les escoles Marià Galí, Ponent i Roc Alabern. És la primera ocasió en què les AMPA d’aquests centres educatius organitzen una activitat conjuntament. La conferència està oberta a tothom interessat en la temàtica. No cal inscripció prèvia. La entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Nou comentari

Comparteix