MónTerrassa
Ja es pot sol·licitar una beca per als casals i colònies d’estiu a Terrassa
  • CA

Ja es pot sol·licitar l’ajut econòmic -fins al 19 de juny- destinat a contribuir al finançament de les despeses per casals d’estiu, dirigides a infants i adolescents, i organitzades a la ciutat de Terrassa. Es tracta de donar suport a les famílies per tal que els nens puguin assistir en un espai socialitzador i de lleure, eina essencial en la realitat actual, perquè recuperin les seves relacions entre iguals, els ritmes, hàbits i entorns comunitaris, i comptin amb l’acompanyament emocional de les monitores i monitors, que faciliti afrontar els nous canvis, adquirir les noves rutines i evitar el distanciament social i emocional.

Dins del programa +Estiu de l’Ajuntament de Terrassa hi participen un total de 18 entitat de lleure, les quals ja es pot sol·licitar plaça dirigint-se a la mateixa entitat: AE Can Palet; AEG Torrent de les Bruixes; Assoc. L’Òliba Blanca; CE Bonaire; CE Ca n’Aurell; CE Can Parellada; CE El Tabal; CE Farfalla; CE La Fàbrica de Can Tusell; CE La Fera de Poblenou; CE La Llar-Sgda Família; CE Las Arenas; CE Tremola; CJ Salesià; CLL Els Globus; CLL Tu Tries; GC Ca N’Anglada; INSOC Guadalhorce.

Si l’ajut es sol·licita per a més d’un membre de la mateixa família, s’omplirà una única sol·licitud, sempre i quan vulguin assistir a la mateixa entitat i en el mateix torn. En el cas que vulguin assistir a entitats de lleure diferents o a torns diferents, s’haurà de fer una altra sol·licitud. Un cop puntuada la sol·licitud presentada, es notificarà electrònicament a la persona sol·licitant, la resolució, mitjançant l’enviament d’un SMS al mòbil facilitat.

Feu clic aquí per més informació i inscripció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa