MónTerrassa
Isabel Marquès, a la junta directiva del Fòrum de Síndics Locals de Catalunya
  • CA
Junta directiva del Fòrum de Síndics Locals de Catalunya | FòrumSD

!--akiadsense-->

Lluís Martínez Camps, Síndic Personer de Mollet del Vallès, és el nou president del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores de Catalunya (FòrumSD) després que l’escollís l’Assemblea Extraordinària. Martínez Camps substituirà en el càrrec a Joan Barrera, Síndic de Cornellà, i es posarà al capdavant d’una junta directiva renovada seguint criteris de paritat. El nou òrgan directiu del FòrumSD està integrat per M. Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona; Isabel Marquès, Síndica municipal Greuges de Terrassa ; Ramon Palacio, Síndic municipal de Greuges de Sant Cugat del Vallès; Rosa M. Sánchez, Síndica municipal de Greuges d’Igualada; Josep Rius, Síndic municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols; Milagros Calleja, Síndica de Greuges de Rubí i Joan Sala, Síndic municipal de Greuges de Vic.

L’objectiu principal de la nova etapa iniciada amb el relleu al capdavant del FòrumSD és aprofundir en el paper de l’entitat com a plataforma de serveis per als seus associats per tal d’aprofitar el moment d’expansió i consolidació que viuen les sindicatures locals. El nou president i la nova junta directiva s’han fixat també com a objectius desenvolupar estratègies per posar encara més en valor les sindicatures locals de forma que el FòrumSD esdevingui també una palanca per a la creació de nous organismes municipals de defensa dels Drets de la Ciutadania.

Per aconseguir aquestes finalitats, el pla de treball del FòrumSD per als propers mesos inclou des de la inauguració d’un nou espai web fins a la realització de jornades i cursos de formació sobre Ètica i Bon Govern, Comunicació i noves sindicatures oSindicatures locals i Dret a la Ciutat, entre d’altres. La nova Junta també emprendrà una renovació dels estatuts per tal d’adaptar-los a la realitat actual i potenciarà les relacions amb administracions supramunicipals, entitats municipalistes, universitats i associacions i plataformes de defensa dels Drets Humans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa