MónTerrassa
Obertes les inscripcions per al 12è THS Rafa Mundet in Memoriam
  • CA

Ja es pot fer la inscripció per al 12è THS Rafa Mundet In Memoriam per als diferents esports: hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada i altres activitats, malgrat que aquestes últimes encara no estan definides.

També es pot fer una aportació voluntària a la fila zero sense haver de participar a cap de les activitats. El preu per inscripció és de 25 €, malgrat que si es formalitzen abans del 15
de maig hi ha un descompte del 10% (22,5 €).

Les inscripcions poden ser individuals, per equips en el cas dels equips de hockey, amb un mínim de 7 jugadors per equip, o per parelles en el cas del tennis i el padel. La inscripció al torneig dona dret a un welcome pack, una samarreta i solids (tickets) per poder comprar un entrepà i beguda.

La inscripció inscripció es pot formalitzar des d’aquest link: https://www.torneighockeysolidari.org/inscripcions/


12 THS Rafa Mundet In Memoriam

El torneig se celebrarà el pròxim 11 de juny a l’Atlètic de Terrassa i estarà dedicat a Rafa Mundet figura clau, impulsor i incansable col·laborador en les anteriors edicions, que va
morir la passada tardor. Els quatre projectes escollits per a la dotzena edició són:
● Projecte Atenció integral a les famílies i infants que participen a la Casa d’Infants i al SIFE de Terrassa” de la Fundació Acció Social a la Infància (FASI).
● Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell.
● Projecte Gestió emocional i autoconeixement de l’Associació d’Intervenció en Drogodependència d’Ègara (AIDE).
● Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.

Un referent de la solidaritat


L’Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en l’hoquei, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions
d’hoquei, pádel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i
Matadepera.

Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.

Per a més informació:


www.torneighockeysolidari.org

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa