MónTerrassa
Ingressats a Mútua Terrassa ja poden rebre visites de família i cuidadors

A partir de demà dijous, 10 de febrer de 2022, l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (HUMT) ja permetrà l’accés de les visites de familiars i cuidadors a pacients ingressats al centre sanitari egarenc. L’evolució de la pandèmia ho permet. L’HUMT ha adaptat la normativa de visites a les mesures d’higiene i prevenció amb l’objectiu d’evitar contagis i, al mateix temps, permetre que les persones ingressades puguin rebre visites.

Els requisits per poder dur a terme les esmentades visites seran els següents:

 • Cada pacient podrà designar una persona per fer les visites durant l’estada hospitalària. Únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert. (La persona acompanyant haurà de ser la mateixa durant tot l’ingrés. Tanmateix es recomana prioritzar que aquesta estigui correctament vacunada i que sigui estricte en termes de prevenció de la transmissió, evitant conductes de risc i limitant al màxim les seves interaccions socials).
 • Horari:
  o Plantes generals: Pacients Llit A: de 13 a 14h / Pacients Llit B: de 18 a 19h
  o Planta de Salut Mental: Pacients Llit A i C: de 18 a 19h / Pacients Llit B: de 16 a 17h
  o UCI: UCI A: de 13:30 a 14:30h
  UCI B (Llit A): de 13:30 a 14:30h / UCI B (Llit B): de 20 a 21h
  o Pediatria: 1 acompanyant les 24h. Els/les tutors i pares es podran intercanviar
  o Sala de parts i maternitat: 1 únic acompanyant les 24h. (només pares/mares)
  o Servei d’Urgències: de 12 a 16h (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés)

Resta de casos: les visites romanen restringides; l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient -al llarg del dia- al familiar referent que s’hagi designat a recepció/admissions

 • Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria -o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19- han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.
 • Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica o FFP2 durant la seva estada a l’hospital i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.
 • Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, respectant la distància de seguretat i evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.
 • Al arribar a l’hospital: el familiar/acompanyant s’haurà d’acreditar a la Recepció, donant dades del pacient (nom i cognoms, data de naixement o habitació) i se’ls hi facilitarà una targeta de visita amb les dades identificaves (nom i DNI), que caldrà guardar fins a l’alta del pacient. Cada dia caldrà acreditar-se i ensenyar la targeta.

Nou comentari

Comparteix