MónTerrassa
Incendiar contenidors, diversió de salvatges que s’oculten a la foscor de la nit
  • CA

Des de fa mesos incendiar contenidors sembla formar part de la diversió d’aquests salvatges que s’oculten a la foscor de la nit per cometre aquests actes vandàlics que signifiquen: despeses extraordinàries a l’ajuntament, destinant recursos d’altres coses no menys importants, també espanten les nostres famílies per la proximitat de l’incendi als habitatges o, en altres casos, provoquen l’incendi dels nostres vehicles correctament estacionats.

Durant tots aquests mesos l’ajuntament ha mantingut silenci. Un silenci que ens indica la manca d’acció d’aquest govern, fins i tot incapaç de respondre als missatges que les entitats enviem sol·licitant informació. Així, per exemple, la nostra Junta s’ha posat va demanar informació sobre els materials utilitzats en la construcció dels nous contenidors ja que poden ser els causants, per un defecte secundari del vandalisme que hem destacat a l’inici, en provocar un riu de plàstic incandescent que cremaria tot allò que toca.

Contenidor incendiat/AVV Pere Parres
Contenidor incendiat/AVV Pere Parres

És cert aquest comentari? Ho desconeixem i per això sol·licitem a l’ajuntament informació i mesures preventives, la col·locació de barreres que impedeixin l’avenç pels carrers d’aquestes colades de plàstic com si fossin lava volcànica. Però com que passen els mesos i no obtenim cap resposta, hem tornat a preguntar incrèduls davant del que sembla una mostra de menyspreu a la feina voluntària de les associacions de veïns de la ciutat, per cert, sense resposta ni mostres d’interès a les nostres preguntes i peticions.

Per aquest motiu i per la manca d’informació per impedir aquestes salvatjades nocturnes, la nostra associació ha sol·licitat la convocatòria d’una reunió urgent del Ple del Districte per tractar la situació dels nostres barris. Els últims mesos aquests Plens han estat exclusivament un aparador per difondre la propaganda de l’ajuntament de torn.

Per cert, l’asfalt desfet pel foc, pensen tornar-lo a posar o deixarem petits cràters al llarg d’aquesta ciutat que s’oblida dels barris?

Esperem que realment serveixin per a alguna cosa els districtes i els seus consells.

En el moment de tancar aquesta noticia ens han informat de la crema de nous contenidors i un cotxe al carrer Marquès de Comillas.

Als veïns i veïnes afectats els oferim el nostre recolzament i si volen reclamar contra l’ajuntament per la seva possible responsabilitat subsidiària, els podem facilitar detalls de les nostres comunicacions sobre aquest tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa