MónTerrassa
III Diada del Mutualista de La Previsió de Terrassa
  • CA

Més de vuit-centes persones ja han recollit la seva entrada gratuïta per assistir a la III Diada del Mutualista que organitza La Previsió. La xifra d’assistents ja supera en aquests moments l’aforament de l’auditori del Centre Cultural i s’ha habilitat la segona sala de l’equipament on l’esdeveniment es podrà seguir per una pantalla gegant.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 21 de juny, a partir de les sis de la tarda. Començarà amb la presentació del nous serveis que La Previsió ofereix als prop de 20.000 mutualistes que formen part de la entitat en l’actualitat.

Comptarà amb l’actuació de l’humorista Me Eugenio, el sorteig de nombrosos regals i una revetlla, amenitzada per una orquestra, en la que s’oferirà coca i cava a tots els assistents.

La Previsió va inaugurar el passat 9 de maig les noves instal·lacions de La Rambla, serveis funeraris, ubicats a la Rambleta del Pare Alegre, número 2 de Terrassa, i aquesta és una de les principals novetats que es presentarà als mutualistes, així com els acords assolits amb nombrosos comerços locals que suposen significatius descomptes per els mutualistes de La Previsió. La Rambla, serveis funeraris, disposa de 3 sales de vetlla, sala de cerimònies, floristeria, cafeteria (vending) i 70 places de pàrquing gratuït al mateix edifici, ubicat al centre de la ciutat i magníficament comunicat per transport públic.

La Previsió és una mutualitat creada a Terrassa ara fa 108 anys que en l’actualitat compta amb prop de vint mil mutualistes. La Previsió ofereix als seus mutualistes una atenció personalitzada abans, durant i després d’un decés a la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa