MónTerrassa
Hotel La Mola, ara exclusiu per a persones amb discapacitat intel·lectual
  • CA

!--akiadsense-->

L’hotel-campus La Mola, situat a l’Anella Verda de Terrassa, s’ha adaptat per poder- se reconvertir temporalment com a residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, per tal de crear un entorn assistencial adequat a les especials necessitats d’aquest col·lectiu vulnerable durant l’actual pandèmia de coronavirus.

El principal objectiu d’aquest nou centre temporal és poder facilitar l’esponjament de les residències de persones amb capacitats diverses fins que millorin les condicions sanitàries a la ciutat de Terrassa i al conjunt del país. Paral·lelament a aquest centre s’estan activant a Catalunya altres espais que tenen característiques adequades per a aquesta finalitat. Durant les darreres setmanes, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies -a través de la Direcció General de Joventut- i l’Ajuntament de Terrassa han estat analitzant diversos espais a la ciutat de Terrassa, aptes per a la creació d’un centre d’aquestes característiques.

Finalment, l’hotel-campus La Mola ha estat l’espai escollit tant per les facilitats que aportava a l’adaptació de les instal·lacions, com pel seu entorn natural i per les bones comunicacions. Per tal de crear aquest centre assistencial temporal, que serà gestionat per la Fundació FUPAR de Terrassa, s’han portat a terme una sèrie d’accions d’adaptació com són la cobertura de moquetes a passadissos i habitacions, equipament tècnic i assistencial necessari, espais per al personal tècnic i d’altres.

La nova residència temporal compta amb una planta completa de 35 habitacions i ara mateix està a disposició de les necessitats sociosanitàries que s’hagin d’atendre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa