MónTerrassa
Històries de la barraca abandonada del Llac Petit de Terrassa
  • CA

La ciutadania explica mil i una històries del Llac Petit I de tot el que l’envolta. És un lloc ple de secret, un espai de llegenda. I els misteris no tenen aturador. Món Terrassava trobar fa un parell de setmanes una barraca situada a uns 200-300 metres en línia recta, aparentment abandonada. Una impressió accentuda per la inexistència de camins marcats que hi duguin. A les xarxes hi ha hagut tot tipus de reaccions, des de les persones que diuen que més valia no haver-ne fet menció fins les que apunten que es tracta de la Barraca d’en Ramon, pel nom del seu creador. Expliquen que es dedicava a collir espàrrecs, que venia a veïns dels barris situats al nord de la ciutat. La construcció que va fer era prou sòlida, emprant bàsicament ferralla, i al costat d’un gran rocam.

Diuen que la història no va tenir un final feliç i que un dia se’l van trobar mort a la vora del llac. En Ramon hauria relliscat, s’hauria donat un cop al cap i hauria caigut inconscient amb la cara a l’aigua del rierol. Els lectors apunten que el van localitzar uns excursionistes, fa set o vuit anys.

Dins de la barraca hi havia una taula amb coberts, espelmes I una estufa feta de llautó, a més d’estovalles. Els bidons que hi ha al davant, ara bruts i amuntegats, són per recollir l’aigua de pluja.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a març 14, 2022 | 14:06
    Anònim març 14, 2022 | 14:06
    Yo conocí a Ramón un gran hombre y no tenía nada ni paga vivía de lo qe le daba la naturaleza .muy buena persona con muchas anécdotas qe nos contó en el bar Lucena en Terrassa .muy buena persona algunos dicen qe fue un hipy pero no era un gran naturalista supo vivir de lo qe le daba la naturaleza .no tenía nada más
  2. Icona del comentari de: lucena58pepi@gmail.com a març 14, 2022 | 14:09
    [email protected] març 14, 2022 | 14:09
    Muy poca gente podía visitar esa barraca yo solo conozco dos personas qe compartía con el en ese lugar
  3. Icona del comentari de: lucena58pepi@gmail.com a març 14, 2022 | 14:12
    [email protected] març 14, 2022 | 14:12
    Fue un gran persona con la compartimos muchas vivencias de hipy nada naturalista y muy buen hombre .se ha escrito sobre el mucho y pico de verdad

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa