MónTerrassa
Hi haurà casals d’estiu a les escoles bressol municipals de Terrassa
  • CA

Dimarts dia 6 de juliol i fins al dia 30 de juliol, hi haurà casals d’estiu de les escoles bressol. Així ho ha confirmat a Món Terrassa, fons municipals, que confirmen que finalment es tira endavant l’opció, fins ara en estudi. L’empresa que s’ha endut l’adjudicació és Ponrec Assessors, la qual, segons el govern “té experiència organitzant casals, formacionsl, etc, a banda de ser una consultoria”. A hores d’ara, el servei municipal està en converses amb l’empresa per acabar de pactar el tema de monitoratge, organització i preinscripció.

Aquest mateix divendres, les famílies rebran una missiva informativa sobre calendari, horaris i preus. Des d’Escoles Bressol manifesten que també s’ha informat a les famílies que el personal dels casals no serà l’habitual però que sí que ha treballat en els centres durant el curs com a personal de suport o monitors. Aquest ha estat un dels requisits de l’Ajuntament a l’empresa, per tal que els infants trobin “cares conegudes”.

Les escoles on està previst que hi hagi casals són: Moisés, Somriures i Ginesta. Tot i que en funció de la demanda, no es descarta que en alguna de les tres no s’acabi realitzant. A la resta d’escoles està previst que es facin actuacions d’obres i/o manteniment aquest estiu. Abans de finalitzar el mes, es convocarà a les famílies per una reunió virtual per explicar funcionament casal i respondre dubtes.

Preinscripció i matrícula 

-Del 15 al 22 juny preinscripció . S’enviarà enllaç a formulari per fer-ho de manera telemàtica.

-El 28 de juny  les famílies rebran un missatge de l’empresa amb la confirmació de les dates i serveis sol·licitats, així com de la documentació requerida per a la validació de la inscripció

Preus i horaris:

JORNADA SENCERA

-90 € primera setmana  de 4 dies  del 6 al 9 juny  de  8 a 16 hores amb menjador 

-120 €  cada setmana de 5 dies  de 8 a 16 hores amb menjador 

MITJA JORNADA (DE 9 A 12)  

-35 €  de 9 a12 hores  la primera setmana del 6 al 9 de juny 

-45 €  de 9 a 12 hores la resta de setmanes 

DE 12 A 13 HORES 

-sense plaça de menjador , servei de 12 a13 hores sense plaça de menjador  15 €/setmana 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa