MónTerrassa
La Gurmeteria de Terrassa guanya el Premi Cartaví 2021
  • CA

La Gurmeteria de Terrassa ha estat guardonada amb el Premi Cartaví 2021 com el restaurant amb millor carta de vins de les comarques barcelonines dins de la categoria C (amb un preu mig del menú, vi no inclòs, fins a 20 euros). Aquest dimarts 3 de maig el jurat ha donat a conéixer els guanyadors de la 10ena edició dels premis, que tenen com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

L’acte ha estat presidit per la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Teresa Jordà, el president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta, i la Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens. L’AVC, organitzadora d’aquests premis, ha compartit la “satisfacció per l’evolució d’un certamen que promociona el consum de vins catalans, a la vegada que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre l’origen del producte que beu, on i com s’ha elaborat i les seves particularitats”.

Enguany s’han distingit fins a setze restaurants del país, i s’ha lliurat el premi especial de l’edició a la figura d’en Toni Falgueras (El Celler de Gelida). Els restaurants premiats han estat els següents:

De comarques barcelonines:

Categoria A: 

  • Finalistes: MARISQUERIA CAN LADIS de Sant Fruitós de Bages i TRES MACARRONS de Masnou.
  • GUANYADOR: RESTAURANT L’Ó, de Sant Fruitós de Bages.

Categoria B: 

  • Finalistes: AQUA  de Sitges – HOSTAL ABAT CISNEROS de Montserrat – L’ERAd’Arenys de Munt
  • Guanyador: Mas de la Sala, de Sallent.

Categoria C:

  • Finalistes: AMEDIALUZ de Canet de Mar i LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú.
  • Guanyador: LA GURMETERIA de Terrassa

De comarques de Girona:

Categoria A: 

  • Finalista: Entre dos Mons, Palamós. 
  • Guanyador: Entre dos Mons de Palamós.

Categoria B:

  • Finalistes: CAN XAPES de Cornellà del Terri i PA I RAÏM de Palafrugell. 
  • Guanyador: El Trull d’en Francesc, de Boadella d’Empordà

Categoria C: 

  • Finalista: LA TAVERNA DE LA BARBERIA de Palamós.
  • Guanyador: LA TAVERNA DE LA BARBERIA, de Palamós.

De comarques lleidatanes:

Categoria A: 

  • Finalistes: CAN BOIX de Peramola i FERRERUELA de Lleida.
  • Guanyador: La Boscana, de Lleida.

Categoria B: 

  • Finalistes: CARAVISTA de Lleida, CELLER DEL ROSER de Lleida i LA BRASA D’OR de Lleida.
  • GUANYADOR: CAL XIRRICLÓ de Balaguer.

Categoria C:

  • Finalistes: CA L’AGUSTINA de Preixens.
  • Guanyadors (ex aequo): EL CELLER de Montsonís i L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars.

De terres tarragonines:

En la Categoria A:

  • Finalistes: Villa Retiro de Xerta i L’Algadir del Delta de Poble Nou del Delta.
  • Guanyador: Quatre Molins de Cornudella de Montsant.

En la Categoria B:

  • Finalistes: Brichs de Falset, Can Piñana de l’Ampolla i El Cairat de Falset. 
  • Guanyador: Lo Típic del Mediterrani, de l’Ampolla

En la Categoria C:

  • Finalista: El Cortijo de Montblanc 
  • Guanyador: El Cortijo de Montblanc

Ciutat de Barcelona:

Categoria A: 

  • Finalistes: SERGI DE MEIÀ XERTA
  • Guanyador: WINDSOR

Categoria B:

  • Finalistes: Restaurant La Clara, Les Finestres de Llúria i Can Pineda
  • Guanyador: Restaurant La Clara

Categoria C:

  • Finalista i guanyador: Tablafin

La Gurmeteria de Terrassa

La Guermeteria està situada al Passeig del Vapor Gran, número 24. L’establiment neix “buscant un nou concepte gastrònomic a Terrassa, on la creativitat i la sofisticació es fusionen amb la una cuina senzilla i elaborada”, exposen a la seva pàgina web. Ofereixen “una selecció de vins de gran qualitat i de preus a l’abast de tothom”. El local es troba obert al públic de dimarts a dissabte de 13:00h a 15:30h i de 20:00h a 23:00h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa