MónTerrassa
La Gurmeteria de Terrassa guanya el Premi Cartaví 2021

La Gurmeteria de Terrassa ha estat guardonada amb el Premi Cartaví 2021 com el restaurant amb millor carta de vins de les comarques barcelonines dins de la categoria C (amb un preu mig del menú, vi no inclòs, fins a 20 euros). Aquest dimarts 3 de maig el jurat ha donat a conéixer els guanyadors de la 10ena edició dels premis, que tenen com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

L’acte ha estat presidit per la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Teresa Jordà, el president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta, i la Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens. L’AVC, organitzadora d’aquests premis, ha compartit la “satisfacció per l’evolució d’un certamen que promociona el consum de vins catalans, a la vegada que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre l’origen del producte que beu, on i com s’ha elaborat i les seves particularitats”.

Enguany s’han distingit fins a setze restaurants del país, i s’ha lliurat el premi especial de l’edició a la figura d’en Toni Falgueras (El Celler de Gelida). Els restaurants premiats han estat els següents:

De comarques barcelonines:

Categoria A: 

  • Finalistes: MARISQUERIA CAN LADIS de Sant Fruitós de Bages i TRES MACARRONS de Masnou.
  • GUANYADOR: RESTAURANT L’Ó, de Sant Fruitós de Bages.

Categoria B: 

  • Finalistes: AQUA  de Sitges – HOSTAL ABAT CISNEROS de Montserrat – L’ERAd’Arenys de Munt
  • Guanyador: Mas de la Sala, de Sallent.

Categoria C:

  • Finalistes: AMEDIALUZ de Canet de Mar i LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú.
  • Guanyador: LA GURMETERIA de Terrassa

De comarques de Girona:

Categoria A: 

  • Finalista: Entre dos Mons, Palamós. 
  • Guanyador: Entre dos Mons de Palamós.

Categoria B:

  • Finalistes: CAN XAPES de Cornellà del Terri i PA I RAÏM de Palafrugell. 
  • Guanyador: El Trull d’en Francesc, de Boadella d’Empordà

Categoria C: 

  • Finalista: LA TAVERNA DE LA BARBERIA de Palamós.
  • Guanyador: LA TAVERNA DE LA BARBERIA, de Palamós.

De comarques lleidatanes:

Categoria A: 

  • Finalistes: CAN BOIX de Peramola i FERRERUELA de Lleida.
  • Guanyador: La Boscana, de Lleida.

Categoria B: 

  • Finalistes: CARAVISTA de Lleida, CELLER DEL ROSER de Lleida i LA BRASA D’OR de Lleida.
  • GUANYADOR: CAL XIRRICLÓ de Balaguer.

Categoria C:

  • Finalistes: CA L’AGUSTINA de Preixens.
  • Guanyadors (ex aequo): EL CELLER de Montsonís i L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars.

De terres tarragonines:

En la Categoria A:

  • Finalistes: Villa Retiro de Xerta i L’Algadir del Delta de Poble Nou del Delta.
  • Guanyador: Quatre Molins de Cornudella de Montsant.

En la Categoria B:

  • Finalistes: Brichs de Falset, Can Piñana de l’Ampolla i El Cairat de Falset. 
  • Guanyador: Lo Típic del Mediterrani, de l’Ampolla

En la Categoria C:

  • Finalista: El Cortijo de Montblanc 
  • Guanyador: El Cortijo de Montblanc

Ciutat de Barcelona:

Categoria A: 

  • Finalistes: SERGI DE MEIÀ XERTA
  • Guanyador: WINDSOR

Categoria B:

  • Finalistes: Restaurant La Clara, Les Finestres de Llúria i Can Pineda
  • Guanyador: Restaurant La Clara

Categoria C:

  • Finalista i guanyador: Tablafin

La Gurmeteria de Terrassa

La Guermeteria està situada al Passeig del Vapor Gran, número 24. L’establiment neix “buscant un nou concepte gastrònomic a Terrassa, on la creativitat i la sofisticació es fusionen amb la una cuina senzilla i elaborada”, exposen a la seva pàgina web. Ofereixen “una selecció de vins de gran qualitat i de preus a l’abast de tothom”. El local es troba obert al públic de dimarts a dissabte de 13:00h a 15:30h i de 20:00h a 23:00h.

Nou comentari

Comparteix