MónTerrassa
Guanya sabates per a tot el 2022
  • CA

L’empresa terrassenca Casas Sabaters ofereix l’oportunitat de guanyar sabates durant tot l’any 2022 gràcies a un sorteig on repartiran un parell de sabates per cada estació de l’any. És a dir, qualsevol persona que participi al sorteig tindrà l’oportunitat de rebre un total de quatre parells de sabates durant al llarg del 2022, una per cada estació de l’any, i de manera gratuïta.

Per entrar al sorteig només s’ha d’omplir un formulari per subscriure’s a la newsletter de Casas Sabaters, d’on en sortiran 5 guanyadors o guanyadores, tal i com ha anunciat l’empresa a les seves xarxes socials. El sorteig estarà actiu fins el proper diumenge 23 de gener del 2022.

Casas Sabaters

CASAS és una cadena familiar terrassenca de sabateries especialitzada en calçat per a tota la família des de l’any 1923. El catàleg de l’empresa “està ple de les millors marques nacionals i internacionals i t’oferim els models més exclusius i les tendències més actuals”, afirmen a la seva pàgina web. El que regeix el seu model de negoci des de fa més de 90 anys és “aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients oferint mode, exclusivitat i qualitat”.

L’empresa de Terrassa compta amb més de 50 punts de venda arreu del territori, principalment a Catalunya -on hi ha un total de 44 botigues repartides-, València, País Basc i Madrid. A Terrassa hi ha un total de tres botigues -al carrer Sant Pere, número 24; al carrer Major, número 8; i al centre comercial del Parc Vallès, a l’avinguda Tèxtil-, i a Barcelona, per exemple, compten amb un total de 16 punts de venda repartides per tota la ciutat.

A més a més, també tenen una sabateria online, Casasclub, on ofereixen tot l’assortit de sabates de les seves botigues, a més de novetats i promocions exclusives. Des de la seva pàgina web també es pot buscar qualsevol tipus d’informació que es vulgui consultar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa