MónTerrassa
El grup el Món i dues ofertes més opten per afrontar la continuïtat del Diari de Terrassa
  • CA
Diari de Terrassa
Diari de Terrassa en un dels punts de distribució de la ciutat| Cristóbal Castro

Al final, passats els terminis, seran tres els grups de comunicació que competiran per adquirir la capçalera històrica de Diari de Terrassa i intentar assegurar-ne la continuïtat. D’entre ells, només hi ha una opció nítidament terrassenca per part del Grup el Món, amb seu a la plaça Vella, que opta a assumir bona part dels treballadors actuals i una quantitat significativa del deute. Totes aquestes accions, dins l’oferta, s’insereixen en una estratègia periodística i un pla de negoci concrets i viables.

Més enllà d’aquesta proposta terrassenca n’hi ha dues més. Una prové de Prensa Ibérica, un dels principals grups de tot l’Estat amb origen a la premsa canària però que, a hores d’ara, també és la propietària de diverses capçaleres a Catalunya, la principal de les quals és el Periódico. L’altra opció prové de Sabadell, vinculada al diari d’aquesta ciutat.

La resolució podria concretar-se en qüestió de dies, un cop analitzades les tres ofertes que ja són en mans de l’administrador concursal.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa