MónTerrassa
El grup de famílies LGTBI+ passa amb èxit la prova pilot
  • CA

El Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva Sexual i de Gènere (SAI DASIG) de l’Ajuntament de Terrassa posa en marxa aquest dimecres un nou cicle del Grup de Famílies amb infants o joves LGBTI+. Aquest espai, que va començar a gestar-se l’any 2019 com a prova pilot, s’ha consolidat plenament i enceta ara una nova temporada d’activitat.

L’objectiu del grup de famílies és compartir un espai de seguretat i confidencialitat on les famílies poden treballar les seves emocions i sentiments en relació a la convivència amb les i els seus fills i compartir estratègies d’acompanyament educatiu amb altres famílies. A la vegada, actua com a espai d’acollida, informació, formació, apoderament i suport mutu de totes les persones que en són membres.

El SAI DASIG ofereix aquest espai de trobada per a famílies de joves amb expressions, identitats de gènere i sexualitats diverses empadronades a Terrassa, així com a Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. A la prova pilot del curs passat van participar un total de deu famílies, algunes de les quals repetiran participació en aquest nou cicle. A més, en aquesta ocasió s’afegeixen noves famílies que s’han interessat per aquest servei, i en total seran 13 les famílies participants.

Les trobades tenen lloc cada quart dimecres de mes a l’Edifici Glòries, de 17.30 a 19.30 h. Per participar o demanar més informació, cal posar-se en contacte amb el servei d’LGTBI+ a través del correu electrònic [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa