MónTerrassa
Pluja de milions a l’Esclat de Terrassa per la Grossa de Cap d’Any
  • CA
Els treballadors de l'Esclat celebrant La Grossa
Els treballadors de l’Esclat celebrant La Grossa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Alegria entre els treballadors del supermercat Esclat de Terrassa. Aquest dimarts han estat beneïts amb bona part del primer premi de la Grossa de Cap d’Any. En total, han repartit 3 milions d’euros gràcies a tenir un talonari sencer del número 26845. Així, s’han convertit en el lloc que més bitllets han venut, fins a quinze (200.000 euros per bitllet premiat), del total repartits arreu de Catalunya. El primer premi ha estat també distribuït a Palafolls, Sant Boi, Barcelona, Santa Susanna i Salt. No és la primera vegada que a Terrassa toca el primer premi de La Grossa, de fet, l’any passat, la ciutat vallesana va tenir la mateixa sort. En aquella ocasió, va tocar al Carrefour de Can Parellada.

Enguany, a Terrassa també hi ha caigut un cinquè premi, del qual s’ha venut un talonari sencer (també 15 bitllets”, que s’enfilen als 75 mil euros en tota. Ha estat a l’estanc ubicat al carrer Ample, amb carretera Matadepera.

“És la primera vegada que aquest establiment reparteix un premi de La Grossa”, ha manifestat Oscar Carreño, gerent de l’Esclat de l’avinguda Tarradellas de Terrassa. “Ha estat una sorpresa total, cada any seguim el sorteig quan els treballadors anem a esmorzar, però en el moment que ha sortit el premi ja estàvem a dalt, treballant, i ho hem sabut perquè els mitjans heu començat a trucar”, ha explicat el responsable de la botiga, que assegura que per ara ningú s’ha presentat amb un bitllet agraciat.

Des de l’Esclat de Terrassa han venut diversos números, alguns fins i tot vinguts d’altres botigues, així que el total de bitllets repartits -tots dels que disposaven- aquests darrers mesos encara és una xifra desconeguda. Tanmateix, del 26845 n’han venut 15, i s’espera que hagin quedat ben repartits. “La Grossa funciona molt bé, els bitllets són venuts per les caixeres i hi ha molt bona rebuda. Estem molt contents d’haver repartit la sort entre els nostres clients”, ha sentenciat Carreño.

GALERIA DE FOTOS DE LA GROSSA A TERRASSA

Una de les treballadores de l'Esclat amb el cartell premiat
Una de les treballadores de l’Esclat amb el cartell premiat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa