MónTerrassa
Pluja de milions a Terrassa per la Grossa de Cap d’Any
  • CA
Carrefour Vallès ha repartit 3 milions d'euros
Carrefour Vallès ha repartit 3 milions d’euros | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La Grossa de Cap d’Any del 2018 ha estat el 58499. 15 bitllets s’han venut al Carrefour Vallès, situat a Terrassa; quinze més s’han distribuït des d’un Caprabo del Prat de Llobregat, i quinze més s’han repartit des de Barcelona. El primer premi del sorteig està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet, el que suposa 20.000 euros per cada euro jugat. L’extracció de la Grossa ha estat l’última del sorteig.

És la primera vegada que Carrefour Vallès, ubicat al km17, al barri de Can Parellada de Terrassa, reparteix un premi d’aquesta dimensió, sí que havien repartit algunes terminacions, però res comparable. Així ho ha explicat Gemma Ros, responsable d’atenció el client i caixes d’aquest establiment a Terrassa. Han estat en total 15 bitllets que s’han venut entre caixes i l’stand d’atenció al client. El total repartit puja a 3 milions d’euros. Segons explica Ros, el número va arribar a l’administració el passat 24 de novembre i en poc més d’una setmana es van vendre tots els bitllets disponibles. Així mateix, la sort també ha fet que el Carrefour vengués números acabats amb els quatre últims números del bitllet premiat, fent més extensiva l’alegria, també entre dues de les treballadores que en compartien un.

Cava per celebrar els 3 milions repartits
Cava per celebrar els 3 milions repartits | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Per ara es desconeix quanta gent en va comprar. Cap dels agraciats s’ha acostat per ara al lloc per celebrar els 200.000 euros tocats. “Però estem segurs que molts seran clients fidels, i esperem que el fet que ens hagi tocat la Grossa animi a molta més gent a venir, comprar i participar”, ha manifestat la responsable. “Estem molt contents de repartir alegria per tothom”, ha sentenciat, poc abans que juntament amb altres companys de Carrefour obrissin les ampolles de cava per celebrar-ho.

El Carrefour també ha venut varis bitllets premiats gràcies a compartir 4 números amb la Grossa
El Carrefour també ha venut varis bitllets premiats gràcies a compartir 4 números amb la Grossa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Mitjans nacionals han vingut a cobrir la notícia
Mitjans nacionals han vingut a cobrir la notícia | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a desembre 31, 2018 | 14:54
    Ramon desembre 31, 2018 | 14:54
    Si els catalans -no confondre-ho mai amb els habitants de Catalunya perquè els espanyols ens han colonitzat-, si almenys els catalans, dic, no som capaços, NI EN LES ACTUALS CIRCUMSTÀNCIES!!!, de deixar de consumir loteria estatal en favor de la nacional, com podíem ni plantejar-nos el que fa un any hauria calgut per defensar la proclamació de la independència?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa