MónTerrassa
Grimpada de nens i Fira, a les Festes de Sant Sebastià de Matadepera
  • CA

El primer dissabte complet de les Festes de Sant Sebastià de Matadepera compta amb dues convocatòries ben destacades: d’una banda, la grimpada del pi dels nens i de l’altra, la ja tradicional Fira d’Artesans, informa Matadepera.cat.

Pel que fa al primer acte, que té lloc a partir de les 9 a la Plaça de Cal Baldiró, la idea és anar creant planter per a futurs grimpaires i per això els nens fins a 10 anys que ho vulguin podran fer les seves primeres grimpades. Només els deu millors classificats podran grimpar la setmana següent al pi gran. Els pares dels nens i nenes que vulguin grimpar hauran de signar un full d’autorització en el moment de la inscripció. Els grimpaires estaran encordats i assegurats pels experts alpinistes Èric Riba, Ricard Garcia i Miquel Mas. En acabar, tots els petits podran gaudir d’una xocolatada.

L’altra gran convocatòria és la Fira: un any més, el que fa divuit, es munta una Fira de Sant Sebastià (l’antiga Fira d’Artesans), que estarà pels carrers i places del centre i que inclourà activitats i tallers per nens i nenes per tal de respirar tots plegats l’ambient d’un antic mercat de carrer. Aquest any la fira s’allargarà tot el dia, des de quarts de deu i fins a les 5 de la tarda i compta amb la participació de diverses empreses del poble que viuen i treballen en un entorn rural. Com l’any passat, s’anima a tots els comerciants i assistents a col·laborar-hi lluint els millors vestits d’època de la Matadepera del 1900.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa