MónTerrassa
Un regal solidari per al Centre Diari de Colònies Ca n’Anglada
  • CA

Amb motiu de les festes de Nadal, Redrum MC Barcelona realitzarà un acte solidari, aquest divendres 14 de desembre, amb els infants i joves del Centre Diari Fem Camí del Grup Colònies Ca n’Anglada. Aquest acte consistirà en repartir regals educatius als/les infants del centre perquè puguin jugar i aprendre al centre.

El Centre Diari de Ca n’Anglada és un espai que desenvolupa una intervenció socioeducativa des del lleure per afavorir el creixement integral dels infants i joves del barri de Ca n’Anglada i de la ciutat que tinguin edats compreses entre els 3 i 16 anys, la majoria d’ells derivats o en seguiment de Serveis Socials i en risc d’exclusió social. Com a projecte es caracteritza per ser inclusiu i socialitzador, alhora que amb caràcter preventiu, contextualitzat al territori i per treballar en l’entorn habitual de l’infant o jove.

La finalitat del projecte és oferir un recurs educatiu i social que permeti prevenir i identificar situacions de risc d’exclusió social, tractant de minimitzar la seva presència i influència i potenciant tots els aspectes positius de la vida de l’infant i jove. Els Redrum Motorcycle Club Barcelona van visitar l’Esplai recentment i els van proposar organitzar aquest acte solidari de nadal, per tal de regalar somriures als infants i joves del centre diari en aquestes dates tan especials.

A càrrec de : Redrum MC Barcelona

Data del acte: Divendres 14 de desembre de 2018

Lloc: Plaça de Ca n’Anglada s/n (local de l’entitat Grup Colònies Ca n’Anglada).

Hora del acte: A les 17h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa