MónTerrassa
Gran pedalada solidària i inclusiva a Terrassa
  • CA

Terrassa celebrarà aquest cap de setmana una gran pedalada solidària i inclusiva. Organitzada per l’entitat En Bici Sense Edat, l’activitat busca visibilitzar la “soledat no volguda”, una realitat de moltes persones grans i persones amb mobilitat reduïda. A més, és també una manera d’incentivar als participants a realitzar una activitat saludable a l’aire lliure. Recordem que aquesta entitat va iniciar-se a la nostra ciutat amb un projecte pilot el 2017 en dues residències de Terrassa. Des d’aleshores ha anat creixent en voluntaris i usuaris, i s’han realitzat diferents campanyes per donar a conèixer aquesta iniciativa, per exemple, aquest passat Nadal.

Aquesta segona edició tindrà lloc, de manera virtual, els dies 12 i 13 de març i es vol aconseguir la fita de recórrer -entre tots els participants- més de 8.000 quilòmetres (la primera es va arribar als 7.700 km). Els diners recaptats aniran destinats a oferir encara més passejos en tricicle per a persones en risc d’exclusió social.

Com participar

1. Inscriu-te a a participar i rebre el teu dorsal. Hi ha diverses opcions de col·laboració: “Ja som família”, “Avancem Juntes”, ” Passejada contra la soledat”, “Ets molt gran” i donacions que permetran oferir major quantitat de passejades i arribar a més persones grans.

2. Descarrega l’app STRAVA i suma’t al club ciclista d’En Bici Sense Edat. A través de l’app se sumaran els #KilòmetrescontralaSoledat que es faran entre tots els participants.

3. En qualsevol moment del cap de setmana dels dies 12 i 13 de marc entre les 10h i les 22h, sortiu a caminar, córrer o en bici: l’activitat que més agradi. Recorda que perquè es puguin veure els km realitzats pels participants del grup és important tenir activa la funció de l’app de registrar el recorregut.

A més, entre totes les persones participants podran rebre algun dels premis dels diferents sortejos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa