MónTerrassa
El govern tranquil·litza: els casals d’estiu de setembre no seran a les escoles
Comissió de Cicles de Vida amb les regidores d'Educació i de Joventut
Comissió de Cicles de Vida amb les regidores d’Educació i de Joventut | A.T.

!--akiadsense-->

En la comissió informativa de Cicles de Vida, des del PSC es va voler transmetre el “neguit” dels centres educatius pel fet que els casals d’estiu d’aquest any s’allarguin fins al setembre. “No pot ser que els mestres no puguin entrar a les aules perquè estaran ocupades pels esplais de lleure. Són moments de gran preocupació per a les escoles perquè el retorn suposarà molts canvis d’espai, mesures de neteja i desinfecció i estan preocupats perquè no puguin dissenyar-ho els dies previs d’inici del curs escolar perquè es trobin els centres ocupats amb altres activitats”, ha manifestat Carlos Lázaro.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha manifestat que fa prop de deu dies es va enviar una carta a les direccions dels centres amb relació a aquesta preocupació sobre els casals de setembre. “Vam deixar-los clar que estàvem buscant espais alternatius a les escoles per aquest mes concret, perquè entenem que estaran adaptant els seus espais a les noves necessitats”. La republicana ha assegurat que “hi ha el compromís d’aquest govern que totes les escoles puguin disposar dels seus centres abans de l’inici de curs. Seria imperdonable que no poguessin començar el curs escolar perquè hi hagués ocupant l’espai els casals”. Igualment, ha exposat que encara s’està tancant les inscripcions per saber quina demanda hi haurà al setembre, i que serà en funció d’això que es buscaran els espais més propers per dur-los a terme, “però no seran les escoles”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat la regidora de Joventut i Infància, Ona Martínez, “el que cal és sumar per poder donar la millor resposta possible a les necessitats de lleure i oci educatiu dels infants que han estat confinats tots aquests mesos, però en cap cas això ha de suposar un problema afegit per a les escoles”.

Nou comentari

Comparteix