MónTerrassa
El govern preveu remodelar tota la plaça Catalunya de Terrassa
  • CA
Estat actual de la font de la plaça Catalunya
Estat actual de la font de la plaça Catalunya | Juan Diaz

!--akiadsense-->

Fa uns dies, els veïns de la plaça Catalunya lamentaven l’estat amb què es trobava la zona, i molt especialment, la font. Amb tanques i buida d’aigua, el brollador presenta un estat trist i decadent que preocupava als residents. Fonts municipals apunten a Món Terrassa que aquesta imatge, però, serà capgirada d’aquí a ben poc.

I és que l’Ajuntament s’ha compromès davant dels veïns que el 2020 es redacti un projecte de remodelació integral de la plaça de Catalunya, el qual, òbviament, també inclouria la font. El document pretén contemplar les reivindicacions, opinions i necessitats que els mateixos veïns exposin al govern a través de taules de treball conjunt. La voluntat és “executar la remodelació de la plaça quan es disposi del finançament necessari”. I malgrat que no es vol concretar una data concreta, l’objectiu és que s’allargui el mínim en el temps.

Mentrestant, el Consistori ha proposat als veïns -els quals ja han donat el seu vistiplau- una alternativa a l’espera de la transformació integral de l’espai. Així, a principis de l’any vinent, està previst que les tanques que protegeixen la font buida es treguin. I en lloc de tornar-la a omplir d’aigua, el que es farà és adequar la bassa amb terra i posar-hi plantes i flores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa