MónTerrassa
En Trincu, abandonat després de 14 anys, busca nova família
  • CA

En Trincu té l’esperança de trobar una nova família després que la seva l’hagi abandonat després de 14 anys. Aquesta és la trista història i experiència viscuda per un animal que no es pensava pas que després de més d’una dècada en una llar donant amor incondicional, els seus propietaris hagin decidit deslliurar-se’n. Va arribar al Centre d’Animals Domèstics de Terrassa l’agost de l’any passat. El que semblava una sort perquè es van poder localitzar els seus propietaris, no ho va acabar sent. Perquè enlloc de passar immediatament a recollir-lo, van comunicar que ja se’l podien quedar. I així ha estat com ha passat a formar part de la vida dels voluntaris del CAAD i de la resta de gossos i gats que s’hi troben.

El problema rau en què a més de patir emocionalment pel canvi sobtat de sostre, en Trincu té ja una edat i amb les baixes temperatures, les seves articulacions, ja gastades, pateixen d’allò més. No és animal que pugui suportar massa més temps en una gàbia. Per això, els voluntaris han decidit fer una crida per intentar trobar-li una família. “Ens trenca el cor veure que després de tota una vida en una llar, ara s’hagi d’estar tancat 23 hores al dia en una freda, humida i solitària gàbia”, expliquen.

En Trinco és “tranquil i gaudeix molt dels passeig i del sol. És un gos afectuós i agraït, que aconsegueix que les persones que el treuen a passejar en gaudeixin plenament”. Per aquest motiu es busca una família que sigui conscient de la seva edat i que li ofereixi l’estima que necessita en els últims anys de la seva vida. Necessita pau i tranquil·litat, sense massa soroll o moviment al seu voltant. Però des del CAAD asseguren que pot compartir llar amb altres gosses (no està provat com es comporta amb gats) i que no necessita llicència PPP.

Les persones que estiguin interessades es poden acostar al CAAD o enviar un missatge al perfil d’Instagram @protectoraterrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa