MónTerrassa
Golf El Prat posa el club al servei persones vulnerables de Terrassa
  • CA

El Real Club de Golf El Prat posar les seves instal·lacions a disposició d’entitats socials de Terrassa per a que persones vulnerables gaudeixin d’unes jornades lúdic-educatives. Ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank al seu projecte social.

El programa arrancarà amb unes jornades organitzades per a diferents entitats socials de Terrassa que treballen amb nens amb risc d’exclusió social, persones amb discapacitat i persones vulnerables en procés d’inserció laboral. Els usuaris d’aquestes entitats podran gaudir d’una jornada amb professionals del món del golf a les instal·lacions del club. Hi haurà un servei de transport d’anada i tornada des de l’entitat fins al RCG EL Prat on personal del Club els esperarà per coordinar l’activitat. A més, se’ls hi proporcionarà esmorzar i tot el material per a realitzar l’activitat.

El president del Real Club de Golf El Prat, Pancho Schröder i la directora territorial de Barcelona de CaixaBank, Maria Alsina, han mostrat la seva satisfacció per la signatura de l’acord. Schröder ha destacat “que aquest acord ens permetrà vincular dues institucions de prestigi a Catalunya i a tot l’estat Espanyol de la millor manera possible: ajudant a la nostra comunitat”. Alsina ha afegit “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat”.

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank estrenyen així els seus vincles amb aquesta entitat esportiva. CaixaBank entrarà a formar part del Club com a empresa col·laboradora, amb l’objectiu de generar sinèrgies entre les dues entitats i promoure iniciatives que posin en valor l’essència de les dues institucions centenàries.

La xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials localscom les de Terrassa i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa