MónTerrassa
Germán Palacín, nou president del Col·legi d’Enginyers Industrials al Vallès
  • CA
Germán Palacín, nou president de la delegació vallesana del Col·legi d’Enginyers | EIC

!--akiadsense-->

La delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya ha elegit com a nou president a l’enginyer industrial sabadellenc Germán Palacín, qui fins ara desenvolupava les funcions de secretari i que es va presentar com a candidatura única amb una Junta renovada. Palacín va prendre el relleu de Francesc Figueras, que ha exercit aquest càrrec en els darrers 12 anys, el passat 21 de juny en la Junta General Extraordinària. Francesc Figueras es manté com a president de la delegació del Vallès de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Germán Palacín és Llicenciat en Enginyeria Industrial Superior per la Universitat Politècnica de Catalunya i Doctorant en Enginyeria Industrial i especialista universitari en Taxació Judicial per la Universidad de Alcalá de Henares. El nou president electe té més de 15 anys d’experiència en el sector de l’enginyeria i el desenvolupament de projectes industrials i, com a pèrit, ha realitzat més de 400 dictàmens pericials en diferents àmbits d’actuació. Germán Palacín és membre de la subcomissió de pèrits del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, membre del TATC (Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya) i també director general de l’empresa PROINVA (Proyectos de Ingeniería del Vallès), enginyeria especialitzada en la realització de dictàmens pericials.

La delegació del Vallès, de l’Associació i del Col·legi d’Enginyers Industrials, compren les comarques del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, i té com a objectiu treballar al servei dels enginyers i enginyeres del territori que actualment sumen més de 1.500 professionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa