Ahir dilluns, a la tarda, a la l’agència de l’ONCE a Terrassa va tenir lloc la presa de possessió de la seva nova directora, Gemma Badia. L’acte va comptar amb la presència de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Mónica Polo, regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitat diverses i Gent Gran; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Francisco Aguilar, anterior director de l’agència de Terrassa recentment jubilat i membres del Comitè d’Empresa, afiliats i treballadors de l’agència.

Gemma Badia té 27 anys, i és natural de Vallfogona de Balaguer, població situada a la comarca de La Noguera, afiliada a l’ONCE des del 6 anys. És Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Lleida i va iniciar la seva activitat laboral a l’ONCE el 25 de juliol de l’any 2018 com a agent venedora a la zona de l’Hospital Clínic i al barri de Gràcia de Barcelona. Des d’agost de 2020 al carrer Gran de Gràcia, a la capital catalana.

Projectes que permeten millorar dia a dia

“Tinc ara l’oportunitat de treballar i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens faran millorar el nostre dia a dia. És per a mi un gran repte que emprenc amb molta il·lusió”, diu la nova directora.

L’agència administrativa de l’ONCE a Terrassa presta serveis a 524 afiliats i afiliades i compta amb 122 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització de la pròpia ciutat de Terrassa, així com dels municipis del seu voltant, com ara: Rubí, Sant Cugat i Olesa de Montserrat.

L’ONCE Catalunya ha agraït a Francisco Aguilar els seus anys de dedicació professional a la casa i ·especialment reconèixer la seva excel·lent tasca a l’agència de Terrassa”·.

Nou comentari

Comparteix