MónTerrassa
Funerària recupera la 18 edició del cicle “El cinema i la mort”
  • CA

Funerària de Terrassa torna a organitzar enguany una nova edició del cicleEl cinema i la mort‘, amb tres pel·lícules que es podran veure al llarg del proper mes al Cinema Catalunya. Les projeccions tindran lloc els tres primers dimarts d’abril en sessió doble, amb projeccions a les 17:00h i a les 19:30h. Aquesta és la 18a edició, després de dos anys en què no es va poder realitzar a causa la pandèmia per la Covid-19.

El llargmetratge que inaugurarà el cicle el 5 d’abril serà ‘El viaje de sus vidas‘, de Paolo Virzi. El film narra la història d’una parella madura (l’Ella i el John) que comença un llarg viatge en autocaravana que contraria els seus familiars i doctors. L’objectiu de l’aventura és anar de Boston a Key West, on el John podrà satisfer la il·lusió de la seva vida: visitar la casa natal de Hemingway.

El dimarts 12 hi ha prevista la projecció de ‘Yo, él y Raquel‘, d’Alfonoso Gómez- Rejón. La pel·lícula tracta de la història d’en Greg, un estudiant de secundària que s’esforça a passar desapercebut en el seu institut, juntament amb el seu amic Earl, amb el qual filma pel·lícules alternatives en secret. La situació d’anonimat que han creat canvia quan la mare del Greg l’obliga a fer-se amic de la Raquel, una noia amb leucèmia.

Com a tancament, Funerària ha programat ‘Book Club‘, de Bill Holderman, el dia 19: la Diane, que es va quedar vídua uns mesos enrere, es reuneix amb les seves tres millors amigues en un club de lectura mensual. La perspectiva des d’on les quatre dones enfoquen la vida es veurà trastocada després de llegir el llibre ’50 ombres d’en Grey’.

Les entrades per a totes les sessions es vendran a dos euros i la recaptació de tot el cicle es destinarà íntegrament al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost. Les entrades es poden recollir al Cinema Catalunya mitja hora abans de cada projecció. Funerària de Terrassa ofereix el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003 amb l’objectiu d’ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament de la mort i apropar a un tema que és sovint encara tabú en la societat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa