MónTerrassa
Fundació Mina renova el suport a l’Òpera a Terrassa
  • CA
Fundació Mina i l’Associació Amics de l’Òpera i Sarsuela de Terrassa han renovat el conveni de col·laboració | Mina

La Fundació Mina i Amics de l’Òpera i la Sarsuela han renovat per segon any, l’acord de col·laboració amb la finalitat de dur a terme esdeveniments culturals i, més en concret, per a difondre l’òpera, la sarsuela, la lírica catalana i la lírica en general, a la ciutat de Terrassa i donar-hi projecció tant a la mateixa ciutat com a l’exterior.

Aquesta nova col·laboració preveu, per una banda, el suport a l’actual VI Cicle de Concerts d’Estiu, iniciat els passats dies 8 i 15 de juliol, amb concerts d’entrada gratuïta els propers 22 i 29 de juliol a l’Ateneu Terrassenc, on es pot gaudir escoltant àries d’òpera, sarsuela i lírica catalana i, com a activitat principal, l’esdeveniment de la posada en escena de l’òpera La Traviata de G. Verdi, els dies 6 i 8 d’octubre al Teatre Principal Terrassa.

En el repartiment de La Traviata es podrà veure i escoltar en el paper de Violetta, a la soprano Itziar Espinar, que compartirà escena amb Facundo Muñoz, tenor, i Alberto Cazes, baríton. Joan Manau dirigirà l’Orquestra Simfònica Terrassa 48 i el el Cor d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa. “Amb la renovació de la col·laboració, agraïm a Fundació Mina l’aposta que fa en el pas important que seguim fent per tal de potenciar aquest gènere a la nostra ciutat. Enguany destacar que la representació es durà a terme al Teatre Principal Terrassa”, ha comentat Manuel García, president d’Amics de l’Opera i la Sarsuela de Terrassa. Per la seva part, Marià Galí ha destacat que “amb aquesta nova col·laboració amb l’òpera, volem fer palès la voluntat ferma de la Fundació en la divulgació de la cultura musical a la nostra ciutat, on ja havíem col·laborat amb altres gèneres i activitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa