MónTerrassa
Fre temporal a les obres a la pista de Can Jofresa
  • CA

Les obres de la pista de la zona esportiva de Can Jofresa de Terrassa han patit una aturada forçosa des de fa setmanes. Això ha provocat el malestar de diverses entitats, com l’Handbol Terrassa o JE Terrassa, que en feien ús i que esperaven iniciar la temporada vinent en aquest equipament i que a causa d’aquest retard es farà realment complicat. Fonts municipals han explicat a Món Terrassa que el problema recau en dos punts que s’han de solucionar abans que es puguin emprendre de nou els treballs.

Per una banda, una qüestió en el clavegueram i d’una rasa que s’ha de canviar, la qual cosa ha provocat que des dels serveis tècnics s’hagi hagut de modificar el projecte inicial d’obres. Actualment, l’empresa està estudiant el projecte i des de l’Ajuntament s’està pendent de la seva resposta. Paral·lelament, un increment dels preus dels subministraments dels materials de construcció -una preocupació que s’escapa a l’àmbit municipal-, la qual cosa també ha disparat els costos previstos en un inici.

Com a conseqüència de tot plegat, s’ha hagut de redactar un nou projecte, el qual s’ha presentat a l’empresa adjudicatària, Construccions Peña Mateos, qui n’ha de donar el vist-i-plau. Les negociacions continuen i des del govern municipal han manifestat que hi ha un principi d’acord i que les obres es podrien reprendre aviat. Així, s’espera que no calgui fer un pas enrere i tornar a licitar el projecte, la qual cosa implicaria no un retard de setmanes sinó de diversos mesos.

Entitats pagant pistes privades

“L’augment de costos de molts materials està impactant en general i, també, en les obres públiques de la ciutat. Treballem per reconduir els contractes i fer possible que les obres continuïn i acabin el més aviat possible”, ha manifestat a través de les xarxes socials el primer tinent d’alcalde Isaac Albert, en resposta a la preocupació per part d’un dels membres de l’Handbol Terrassa, Tomàs Ferrer, sobre la situació. L’entrenador de l’equip nacional ha demanat al responsable polític “quina solució donem ara a les entitats esportives que hem deixar de fer ús d’aquesta pista exterior, i que se’ns va dir que pel setembre ja estaria? De moment, seguim pagant pistes privades i entrenant fora de Terrassa…”, ha lamentat. I és que per molt ràpid que s’arribi a un acord i es tornin a activar les obres, s’haurà perdut prop d’un mes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa