MónTerrassa
[FOTOS] Terrassa acull la final estatal de robòtica
  • CA
La final de robòtica a l’escola Vedruna Vall | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’Escola Vedruna Vall Terrassa va acollir aquest diumenge la Final estatal de Robòtica, una competició impulsada per la plataforma internacional VEX Robotics Competition que reunirà els millors alumnes de l’estat en el marc de la robòtica. En aquest certamen, estudiants d’arreu de l’estat han presentat, per equips, el robot que han construït al llarg del curs escolar per aconseguir proclamar-se els guanyadors. A més, l’equip vencedor va obtenir plaça directa per representar el país a la final mundial que se celebrarà a Louisville, Estats Units, a l’abril.

Enguany, a la cita s’hi han presentat 21 equips: 16 escolars i 5 universitaris. D’aquesta manera, a l’escola Vedruna Vall aquest diumenge s’hi van celebrar dues finals, una per cada modalitat. En la modalitat escolar l’equip vencedor va ser l’equip Terminator del Vedruna de Terrassa.

L’equip vencendor mantejant el seu professor | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Kiko a març 08, 2017 | 09:38
    Kiko març 08, 2017 | 09:38
    Me parece de vergüenza y como ponéis en el artículo (el equipo vencedor), que pasó todas las fases y ganando en la final clarisimamente, a más a más premiado con el título de programación en varios sesiones y que le otorgan el título al equipo derrotado en la final,, algo sorprendente y de indignación para esos chavales que han estado trabajando duro y llegar a esto.. Creo que hay algo de intereses por parte del jurado o más allá, pero es algo como he dicho VERGONZOSO.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa